Waerde State bv al 10 jaar actief

10 Jaar thuis in bedrijfsmakelaardij en taxaties, daar zijn we best trots op. Met als werkgebied de Bommelerwaard en Tielerwaard, de Betuwe, het land van Maas en Waal en de regio 's-Hertogenbosch. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld als dé regionale specialist op het gebied van huur, verhuur, aankoop en verkoop van kantoorruimte, bedrijfsruimte, horeca, winkelruimte en bouwgrond. Als makelaar, taxateur en adviseur.

Persoonlijk
De groei die we ondanks de recessie in deze periode hebben doorgemaakt is naast de deskundigheid die we in huis hebben, vooral ook te danken aan de kenmerkende persoonlijke benadering die we naar onze opdrachtgevers hoog in het vaandel hebben. Zaken doen met ‘open vizier’, het gezamenlijk belang voorop stellen, daar zijn we groot mee geworden en dat doen we vandaag de dag nog steeds.

Bedankt!
Ook langs deze weg willen we onze opdrachtgevers, huurders, kopers en alle andere contacten  waarvoor we de afgelopen 10 jaar onze toegevoegde waarde hebben mogen leveren, hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. Het zorgt ervoor dat we ook voor de komende 10 jaar weer vol enthousiasme en toewijding vanaf de Steenweg in Zaltbommel ons uiterste best zullen doen om eenieder zo optimaal mogelijk te servicen.

Proost op de afgelopen 10 jaar, maar zeker ook op de toekomst!

Team Waerde State bv
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring