Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Filipsweistraat 2 in Waardenburg 4181 CH

Filipsweistraat 2

4181 CH Waardenburg
Koopprijs € 1.495.000,- k.k. Huurprijs € 88,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP / TE HUUR - Achterweg 40, 42, 44 en Filipsweistraat 2 te Waardenburg

Deze fraaie kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein Slimwei in het bedrijvencomplex Slimwei 4, een beleggingsobject dat oorspronkelijk bestaat uit twee kantoorruimten en twee bedrijfsruimten. Één van de huurders heeft alle ruimten in gebruik genomen en deze getransformeerd naar kantoorruimten....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1566 m² In units vanaf 1566 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP / TE HUUR - Achterweg 40, 42, 44 en Filipsweistraat 2 te Waardenburg

Deze fraaie kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein Slimwei in het bedrijvencomplex Slimwei 4, een beleggingsobject dat oorspronkelijk bestaat uit twee kantoorruimten en twee bedrijfsruimten. Één van de huurders heeft alle ruimten in gebruik genomen en deze getransformeerd naar kantoorruimten. Eventueel is het mogelijk weer op te splitsen. Het perceel bedraagt 2.760 m2.

Het complex ligt schuin tegenover een fraai aangelegde waterpartij en ook vrijwel direct aan de op- en afrit van de A2. In de waterpartij staat een ca. 10 meter hoog kunstwerk van de bekende kunstenaar Ard Arma, dat de activiteiten symboliseert op Slimwei: handelen, geven en (onder)nemen. Het kavel ligt aan de Zandweistraat in Waardenburg. De locatie is uiteraard zichtbaar vanaf de op- en afrit van de A2.

Bedrijventerrein Slimwei, in het hart van Nederland aan de Westzijde van de A2, biedt ondernemers alle kansen om groots te ondernemen. Naast de directe aansluiting op de A2, is vlakbij het snelwegknooppunt Deil waar de A2 snijdt met de A15. Deze strategische ligging maakt het bedrijventerrein een prima vestigingslocatie, dat goed bereikbaar is voor klanten, leveranciers en personeel.

In de directe omgeving zijn diverse bedrijfsgebouwen alsmede een vestiging van de McDonald’s. Tevens bevindt u zich te midden van gerenommeerde bedrijven zoals onder andere het Europese hoofdkantoor van Hitachi Transport Systems, Spooren bv Food Logistic Services Holland (logistiek van o.a. Autodrop, Fisherman’s Friend en Katja), VDU Uitzendbureau, Van Wanrooij keukens en badkamers en BMW-dealer Bert Story.

INDELING
Entree portaal met meterkast, doorgang naar de ontvangstruimte en receptie.
Op de begane grond zijn 14 kantoor-, spreek- en presentatieruimten. Tevens is er een kantine, magazijn, technische ruimte en rookruimte. Er zijn drie trapopgangen, vijf toiletten en diverse nooduitgangen. Aan de achterzijde is een sectiedeur met daarachter opslagruimte.
Op de verdieping zijn 10 kantoor-, spreek- en opslagruimten en twee toiletten.

 VOORZIENINGEN
De kantoorruimten zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting, systeemwanden en de overige wanden zijn afgewerkt met voorzetwanden. Er zijn diverse pantry’s aanwezig en de toiletten zijn voorzien van tegelwerk, sanitair, spiegel en toiletrolhouder.

 De ruimten zijn voorzien van een centrale verwarming. Verwarming kantoorruimten door middel van radiatoren. In de kantoren is een aircosysteem en luchtverversing door middel van mechanische afzuiging. Er zijn wandgootsystemen waarin tevens data- en telefoonbekabeling kan worden verwerkt, er is noodverlichting en er zijn voldoende blusvoorzieningen conform de voorschriften.

Bedrijventerrein Slimwei beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven kunnen tegen standaard tarieven aangesloten worden.

 Het buitenterrein is voorzien van straatwerk, groenvoorziening en er is voldoende buitenverlichting.

VLOERBELASTING
Kantoorruimten en verdiepingsvloeren 500 kg/m²
Oorspronkelijke bedrijfsruimten 2.000 kg/m²

PARKEREN
42 parkeetplaatsen op eigen terrein.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 1.495.000,- kosten koper Huurprijs € 88,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1566 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 42 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1566 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1566 m²
In units vanaf
1566 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Route van naar Filipsweistraat 2, 4181 CH Waardenburg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring