Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Valeton in Zaltbommel 5301 LW

Valeton

5301 LW Zaltbommel
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

VERHUUR - Valeton ong. Nieuwbouwproject de 'Walton' - fase I en II

MKB'ers, ZZP'ers en hobbyisten opgelet!! 
Op bedrijventerrein de 'Wildeman'/Valeton, nabij Rijksweg de A2, worden de komende maanden 18 multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd, diverse bestemd voor verhuur. De oplevering van fase I (9 units) zal circa januari/februari plaatsvinden en de oplevering van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 738 m² In units vanaf 85 m²
Lees meer

Omschrijving

VERHUUR - Valeton ong. Nieuwbouwproject de 'Walton' - fase I en II

MKB'ers, ZZP'ers en hobbyisten opgelet!! 
Op bedrijventerrein de 'Wildeman'/Valeton, nabij Rijksweg de A2, worden de komende maanden 18 multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd, diverse bestemd voor verhuur. De oplevering van fase I (9 units) zal circa januari/februari plaatsvinden en de oplevering van fase II (9 units) maart/april. De bouw van fase I is inmiddels gestart.
De casco bedrijfsunits zullen op de begane grond ca. 85m² (BVO) gaan meten (breedte x diepte ca. 5,85m x 14,00m), met een mogelijkheid tot het realiseren van verdiepings- of entresolvloer van circa 75 m2.

De bedrijfsunits van ca. 85m² BVO zijn eventueel ook te uit te breiden tot 2 x 85m² of een veelvoud hiervan.
De 'Wildeman' is uitstekend bereikbaar. De steden Den Bosch (20 km), Utrecht (45 km) en Tilburg (40 km) zijn gemakkelijk bereikbaar. Dit betekent, dat voor u, uw relaties en medewerkers makkelijk en snel bereikbaar bent.

De huurprijs is afhankelijk van uitvoering van de bedrijfsunits en wens van de verhuurder en zal vanaf € 600,- per maand liggen.


Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgevoegde tekeningen en interieurfoto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie dan wel het werkelijke opleveringsniveau. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie of het publiceren van gegevens hieruit is zonder onze schriftelijke toestemming verboden.

Op alle opdrachten zijn de Algemene voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers van toepassing.
Een exemplaar van deze voorwaarden is op ons kantoor verkrijgbaar en kan op uw verzoek worden toegezonden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 738 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 5000 cm Diversen In units vanaf 85 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
738 m²
In units vanaf
85 m²
Vrije hoogte
5000 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²

Foto's

Download PDF

Route van naar Valeton, 5301 LW Zaltbommel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring