Terug naar de resultaten
Te koop
Tolstraat 19 - 21 in Zaltbommel 5301 AX

Tolstraat 19 - 21

5301 AX Zaltbommel
Koopprijs € 429.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP - Tolstraat 19-21 te Zaltbommel

HET NIEUWE WERKEN én WONEN

Moderne bedrijven propageren ‘het nieuwe werken’. Wij bieden daarvoor hierbij de ideale oplossing! Middenin de historische binnenstad, met veel parkeerruimte vlakbij, staat dit unieke pand. 

Achter deze twee verschillende voordeuren gaan een woning én kantoor schuil. Onderling zijn ze...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 120 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP - Tolstraat 19-21 te Zaltbommel

HET NIEUWE WERKEN én WONEN

Moderne bedrijven propageren ‘het nieuwe werken’. Wij bieden daarvoor hierbij de ideale oplossing! Middenin de historische binnenstad, met veel parkeerruimte vlakbij, staat dit unieke pand. 

Achter deze twee verschillende voordeuren gaan een woning én kantoor schuil. Onderling zijn ze binnendoor bereikbaar, maar ook prima af te sluiten. De woning beschikt over een complete badkamer, 3 slaapkamers, een ruime (36 m2) woonkamer en een keuken met een deur naar het terras (ca. 48 m2) dat een fraai uitzicht op de Waal geeft!
 
Verder zijn er onder de nieuwe kap een bergzolder en is er een grote, met vaste trap bereikbare zolder waar wel ‘ wat werk in zit’. Op dit moment worden de verschillende kamers gebruikt als kantoren en vergaderruimte in combinatie met het bedrijf op de begane grond. 

Beneden is de ruimte nu ingericht als een prachtige, moderne kantoortuin met veel werkplekken, een aparte spreek-/vergaderkamer, een kitchenette, een toiletgroep en een archiefruimte. Alle voorzieningen zijn gesplitst. Exclusief de zolders bedraagt de netto-oppervlakte 300 m2, de totale inhoud is 1338 m3.

Vraagprijs € 429.000,= k.k.
Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie of het publiceren van gegevens hieruit is zonder onze schriftelijke toestemming verboden.

Op alle opdrachten zijn de Algemene voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers van toepassing.
Een exemplaar van deze voorwaarden is op ons kantoor verkrijgbaar en kan op uw verzoek worden toegezonden.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 429.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 204 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
120 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Tolstraat 19 - 21, 5301 AX Zaltbommel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.