Mijn favorieten

Introductie

Waerde State Bedrijfshuisvesting bv is een makelaarskantoor, volledig gespecialiseerd in commercieel vastgoed zoals kantoren, winkels, bedrijfspanden en bouwgronden. Onze diensten voor onze opdrachtgevers omvatten (ver)koop en (ver)huur, taxaties, projectinitiatie, beleggingen en het geven van individuele adviezen op het gebied van commercieel vastgoed.

Thuis in de regio
Waerde State richt zich met name op de regionale ondernemers in de Bommeler- en Tielerwaard, het Land van Maas en Waal, Waalboss, de Betuwe en de regio 's-Hertogenbosch, die een persoonlijke, objectieve en deskundige aanpak belangrijk vinden. Wij bieden onze dienstverlening al meer dan 10 jaar aan vanuit onze vestiging in Zaltbommel.

Geografisch bijzonder interessant
Ook voor ondernemers van buiten de regio die zich willen vestigen binnen ons geografisch bijzonder aantrekkelijk gelegen werkgebied, is Waerde State de aangewezen partij. We kennen het werkgebied en het regionale ondernemersklimaat als geen ander. Een belangrijke voorwaarde om u als ondernemer krachtig te adviseren en optimaal van dienst te kunnen zijn. 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring