Mijn favorieten

vacature office manager

Multitasking bestaat niet…toch zijn wij per direct op zoek naar die alleskunner!
 

Met ingang van 8 december a.s. gaat ‘onze’ Jantine 4 maanden met zwangerschapsverlof.
Niet alleen gedurende deze periode zijn wij op zoek naar een passende vervanger, maar mogelijk ook (aansluitend) daarna i.v.m. de aantrekkende vastgoedmarkt.
 

Voor haar functie als office-manager kijken wij uit naar een kandidaat die deze functie kan vervullen voor 24 tot 40 uur per week. Met dus een mogelijke verlenging voor een gecombineerde functie (parttime dan wel fulltime) bij en met Van Kessel & Smit woningmakelaardij.


Taakomschrijving
Als office-manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Waerde State in de volle breedte…secretarieel, organisatorisch, administratief (bijv. afhandeling met betrekking tot in-, door- en uitstroom van taxatierapportages) en eventueel bezichtigingen van objecten uit onze portefeuille. En dat alles gerelateerd aan het bedrijfsmatige vastgoed in voornamelijk de Bommelerwaard en aangrenzende gemeentes.


Jouw profiel?
Je hoeft niet per se ervaring te hebben binnen de makelaardij (mag uiteraard zeker!), maar je bent: een enthousiaste persoonlijkheid die weet van aanpakken en met beide benen op de grond staat (normaal is dus hier al gek genoeg!). Je kunt schakelen op verschillende (sociale) niveaus. 
Je kerneigenschappen zijn: zelfstandig werkend, het bewaren van overzicht, anticiperen, snel schakelen, probleemoplossend handelen, oog blijven hebben voor details, accuraat handelen en niet snel van je stuk te brengen Ook kun je eventueel schakelen tussen meerdere functies en stel je telkens jouw prioriteiten bij. Kortom: wij zoeken een duizendpoot!


Contact
Ben je per direct beschikbaar (of in ieder geval per 1 november om ingewerkt te worden), herken jij jezelf in het profiel en ben je nieuwsgierig naar ons en de (arbeids)voorwaarden? Neem dan contact met ons op of mail je CV en motivatie naar info@waerdestate.nl


Team Waerde State
Elko Hoorn, Jack van Kessel en Jantine Maaskant-van der Nat

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring