Mijn favorieten

Regelhulp voor VastgoedTransformatie van bedrijfsmatig- naar woningen

Wilt u inzicht in de haalbaarheid van een transformatie van een bedrijfsmatig (leegstaand) gebouw? Dan is de Regelhulp VastgoedTransformatie een hele goede hulp bij het in beeld krijgen van de mogelijkheden.

De Regelhulp is opgesteld voor ontwikkelaars, bouwers, corporaties, gemeenten en particulieren. In 3 stappen komt u tot een heldere indicatie. Onder andere op het gebied van maatschappelijke haalbaarheid, het gebouw zelf en de financiële haalbaarheid.

 

In drie stappen naar een indicatie

In drie stappen wordt u geleid langs de belangrijkste vragen en ontwerpkeuzes.
Stap 1. Gaat over de maatschappelijke haalbaarheid.
stap 2. Kijkt naar het gebouw, het programma en ontwerpkeuzes.
Stap 3. Geeft een indicatie van de financiële haalbaarheid op basis van kentallen. Die kentallen kunt u vervangen door eigen gegevens als u daarover beschikt.

Aan het eind van de drie stappen krijgt u een indicatie hoe kansrijk transformatie naar woningen is en adviezen ter verbetering waaronder een overzicht van interessante aanvullende financieringsmogelijkheden.
 

Doel

Deze Regelhulp is ontwikkeld door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), Expertteam Transformatie. Dit digitale reken-instrument geeft een indicatie op haalbaarheid met aandachtspunten voor gemeenten en marktpartijen die transformatie van een gebouw willen onderzoeken. Voor meer informatie over transformatie, zie www.rvo.nl/transformatie. Met vragen over vastgoedtransformatie of advies op maat kunt u contact opnemen met het Expertteam via de e-mailpostbus.
 

Gegevens worden niet automatisch bewaard

Gegevens die u invoert worden niet automatisch bewaard. U kunt wel zelf de gegevens voor later gebruik opslaan op uw eigen computer via de optie 'Bewaar sessie' in de menubalk. De uitkomsten van de Regelhulp zijn indicatief, bepaald op basis van gemiddelde gegevens van gerealiseerde transformaties. Hoewel de Regelhulp met zorg is opgesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

 

Bron: regelhulpvoorbedrijven.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring