Mijn favorieten

Waardebepaling

Wilt u een indicatie van de waarde van uw bedrijfs onroerend goed? Of wilt u een waardebepaling van een aan te kopen object? Dan kunt u door Waerde State een waardebepaling uit laten voeren. Anders dan een taxatie, waarbij volgens NVM en NRVT richtlijnen een uitgebreid taxatierapport wordt opgesteld, wordt bij een waardebepaling een reële waardebepaling van het object uitgevoerd. Het geeft u een goede indicatie van de waarde waardoor u uw aan- of verkoopstrategie kunt bepalen.

Keuringsdienst van Waerde
Onze “Keuringsdienst van Waerde” staat graag voor u klaar. Als u overweegt om uw zakelijk object te koop te zetten, stellen wij vrijblijvend een waardebepaling voor u op. Daarmee heeft u een goed beeld van de actuele marktwaarde van uw object, winkel, bedrijfsgebouw of grond.

Waardeverklaring
Indien u een schriftelijke opgave van de waarde wenst te ontvangen, maar geen uitgebreide taxatierapportage nodig hebt kunt u een waardeverklaring laten opstellen. De kosten hiervan zijn aanzienlijk lager dan die van een taxatierapportage. Het is raadzaam vooraf goed na te gaan of dit document voor u voldoet. Op basis van een waardebepaling kunt u bijvoorbeeld geen financiering afsluiten, daarvoor heeft u een officiële taxatierapportage nodig. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring