Mijn favorieten

Aankoop

Als aankoopmakelaar in bedrijfs- en commercieel onroerend goed geeft Waerde State u inzicht in de waarde van zakelijke objecten binnen de regio, maar ook daar buiten. We zijn uitstekend op de hoogte van de regionale markt en de regelgeving.

NVM Business en VastgoedCert
Waerde State is NVM Business lid en tevens VastgoedCert gecertificeerd, het kwaliteitsregister voor makelaars en taxateurs. Hiervoor volgen we regelmatig herhalingseducatie om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en uiteraard om aan de strenge eisen te voldoen die deze kwaliteitsinstanties stellen.

De aankoop van bedrijfs- en commercieel onroerend goed doet u niet zomaar. Naast de prijsbepaling komen er ook diverse andere aspecten bij kijken. Denkt u alleen al aan de (toekomstige) bestemmingsplannen, eigen grond of erfpacht (en wanneer loopt deze af en wat zijn de consequenties daarvan), verenigingen van eigenaren, milieucategorie, de juridische en bouwkundige zaken en hoe zit het met welstandseisen?

Samen met u als opdrachtgever bepalen we de onderhandelingsstrategie voor de aankoop van uw bedrijfsobject, winkelruimte, (semi)overheidsgebouw of bouwgrond. Wij voeren voor u de onderhandelingen en houden u nauwlettend op de hoogte van iedere stap binnen het aankoopproces. We letten daarbij nadrukkelijk op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en/of boetebedingen. Zo realiseren we de laagst mogelijke aankoopprijs. 

Wij controleren de koopovereenkomst op bepalingen die mogelijk in uw nadeel kunnen werken en inspecteren samen met u het aan te kopen object, voordat overdracht plaatsvindt bij de notaris. Als laatste controleren en begeleiden we de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris. 

Maar er zijn ook nog andere zaken die mogelijk onderzocht moeten worden, Waerde State heeft deze kennis in huis. Vaak heeft u als koper ook met de makelaar van de verkopende partij te maken, deze behartigt de belangen van de verkoper. Dan is het wel zo prettig en verstandig om zelf een aankoopmakelaar in de arm te nemen, welke uw belangen behartigt en die weet waar op gelet moet worden tijdens de onderhandelingen.

De voordelen van aankoopbegeleiding door Waerde State:
  • Grondige analyse van uw wensen, samen bespreken we met u een aankoopstrategie, afgestemd op uw doelen en wensen.
  • Zorgvuldige begeleiding bij bezichtiging.
  • U kunt een gedegen bouwkundig onderzoek uit laten voeren.
  • Professionele onderhandeling over de prijs.
  • Alle juridische zaken worden voor u geregeld.
  • Ook na de oplevering kunt u met vragen bij Waerde State terecht.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring