Logo Waerde State V2020

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

}

Ma - Vr 9.00 - 17.00

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Aankoopbegeleiding

Als aankoopadviseur in onroerend goed geeft Waerde State u inzicht in de waarde van zakelijke objecten binnen de regio, maar ook daarbuiten. We zijn uitstekend op de hoogte van de regionale markt en de regelgeving. 

Rekening houdend met bijkomende aspecten

De aankoop van bedrijfsmatig onroerend goed doet u niet zomaar. Naast de prijsbepaling komen er ook diverse andere aspecten bij kijken. Denkt u alleen al aan de (toekomstige) bestemmingsplannen, eigen grond of erfpacht (en wanneer loopt deze af en wat zijn de consequenties daarvan), verenigingen van eigenaren, milieucategorie, de juridische en bouwkundige zaken en hoe zit het met welstandseisen. 

De best passende onderhandelingsstrategie

Samen met u als opdrachtgever bepalen we de onderhandelingsstrategie voor de aankoop van uw bedrijfspand, winkelruimte, (semi)overheidsgebouw of bouwgrond. Wij voeren voor u de onderhandelingen en houden u nauwlettend op de hoogte van iedere stap binnen het aankoopproces. We letten daarbij nadrukkelijk op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en/of boetebedingen. Zo realiseren we de laagst mogelijke aankoopprijs. 

Controle op nadelige bepalingen

Wij controleren de koopovereenkomst op bepalingen die mogelijk in uw nadeel kunnen werken en inspecteren samen met u het aan te kopen object, voordat overdracht plaatsvindt bij de notaris. Als laatste controleren we de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris. 

Het belang van een aankoopadviseur

Maar er zijn ook nog andere zaken die mogelijk onderzocht moeten worden. Waerde State heeft deze kennis in huis. Vaak heeft u als koper ook met de makelaar van de verkopende partij te maken. Deze behartigt de belangen van de verkoper. Dan is het wel zo prettig en verstandig om zelf een aankoopadviseur in de arm te nemen, die uw belangen behartigt en die weet waar op gelet moet worden tijdens de onderhandelingen.

De voordelen van aankoopbegeleiding door Waerde State:

  • Grondige analyse van uw wensen.
  • Samen met u bespreken we een aankoopstrategie, afgestemd op uw doelen en wensen.
  • Zorgvuldige begeleiding bij bezichtiging.
  • U kunt een gedegen bouwkundig onderzoek uit laten voeren.
  • Professionele onderhandeling over de prijs.
  • Alle juridische zaken worden voor u geregeld.
  • Ook na de oplevering kunt u met vragen bij Waerde State terecht.