Logo Waerde State V2020

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

}

Ma - Vr 9.00 - 17.00

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Waardebepaling 

Wilt u een indicatie van de waarde van uw bedrijfs onroerend goed? Of wilt u een waardebepaling van een aan te kopen object? Dan kunt u door Waerde State een waardebepaling uit laten voeren. Anders dan een taxatie, waarbij volgens vaste richtlijnen een uitgebreid taxatierapport wordt opgesteld, wordt bij een waardebepaling een reële waardebepaling van het object uitgevoerd. Het geeft u een goede indicatie van de waarde waardoor u uw aan- of verkoopstrategie kunt bepalen. 

Keuringsdienst van Waerde

Onze “Keuringsdienst van Waerde” staat graag voor u klaar. Als u overweegt om uw zakelijk object te koop te zetten, stellen wij vrijblijvend een waardebepaling voor u op. Daarmee heeft u een goed beeld van de actuele marktwaarde van uw pand, winkel, bedrijfsgebouw of grond. 

Waardeverklaring

Indien u een schriftelijke opgave van de waarde wenst te ontvangen, maar geen uitgebreid taxatierapport nodig hebt kunt u een waardeverklaring laten opstellen. De kosten hiervan zijn aanzienlijk lager dan die van een taxatierapport. Het is raadzaam vooraf goed na te gaan of dit document voor u voldoet. Op basis van een waardebepaling kunt u bijvoorbeeld geen financiering afsluiten, daarvoor heeft u een officieel taxatierapport nodig.