Logo Waerde State V2020

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

}

Ma - Vr 9.00 - 17.00

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Visie

 

interieur-Waerde-StateWaerde State is een advieskantoor volledig gespecialiseerd in commercieel vastgoed zoals kantoren, winkels, bedrijfspanden en bouwgronden.

Onze diensten omvatten (ver)koop en (ver)huur, taxaties, projectinitiatie, beleggingen en het geven van individuele adviezen op het gebied van commercieel vastgoed. Wij bieden onze dienstverlening al meer dan 15 jaar aan vanuit onze vestiging in Zaltbommel.

 

Deskundige aanpak

Waerde State biedt de regionale ondernemers in de Bommeler- en Tielerwaard, het Land van Maas en Waal, Waalboss, de Betuwe en de regio ‘s-Hertogenbosch, die een persoonlijke, objectieve en deskundige aanpak belangrijk vinden, haar diensten aan vanuit de centraal gelegen vestiging Zaltbommel.

 

Onderscheiden vermogen

Doordat Waerde State werkt met een compact team van specialisten, komt het persoonlijk contact sterk naar voren en voelt u zich als ondernemer geen nummer, hetgeen bij de grotere vastgoedkantoren vaak wel het geval is.

 

Intensieve relatie

De kwaliteit van onze dienstverlening is op hoog niveau, waarbij een langdurige en intensieve relatie met u als opdrachtgever als uitgangspunt dient. Waerde State streeft ernaar om HET bedrijfshuisvestingkantoor in de regio te zijn, waar de ondernemer/belegger zich meer dan thuis voelt.

 

U

Zoekopdracht

Ontwikkelen Vastgoed

Taxaties

Verkoopadvies

Waardebepaling