Logo Waerde State V2020

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

}

Ma - Vr 9.00 - 17.00

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Achterweg 40
4181 AD Waardenburg

Deze fraaie kantoorruimte/ bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein Slimwei in het bedrijvencomplex Slimwei 4, een object dat oorspronkelijk bestaat uit twee kantoorruimten en twee bedrijfsruimten. De voormalige huurder heeft alle ruimten in gebruik gehad en deze getransformeerd naar kantoorruimten. Eventueel is het mogelijk weer op te splitsen in kantoor-/bedrijfsruimten. Het perceel bedraagt 2.760 m2.

VERKOCHT – Achterweg 40, 42, 44 te Waardenburg

Deze fraaie kantoorruimte/ bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein Slimwei in het bedrijvencomplex Slimwei 4, een object dat oorspronkelijk bestaat uit twee kantoorruimten en twee bedrijfsruimten. De voormalige huurder heeft alle ruimten in gebruik gehad en deze getransformeerd naar kantoorruimten. Eventueel is het mogelijk weer op te splitsen in kantoor-/bedrijfsruimten. Het perceel bedraagt 2.760 m2.

Het complex ligt schuin tegenover een fraai aangelegde waterpartij en ook vrijwel direct aan de op- en afrit van de A2. In de waterpartij staat een ca. 10 meter hoog kunstwerk van de bekende kunstenaar Ard Arma, dat de activiteiten symboliseert op Slimwei: handelen, geven en (onder)nemen. Het kavel ligt aan de Zandweistraat in Waardenburg. De locatie is uiteraard zichtbaar vanaf de op- en afrit van de A2.

Bedrijventerrein Slimwei, in het hart van Nederland aan de Westzijde van de A2, biedt ondernemers alle kansen om groots te ondernemen. Naast de directe aansluiting op de A2, is vlakbij het snelwegknooppunt Deil waar de A2 snijdt met de A15. Deze strategische ligging maakt het bedrijventerrein een prima vestigingslocatie, dat goed bereikbaar is voor klanten, leveranciers en personeel.

In de directe omgeving zijn diverse bedrijfsgebouwen alsmede een vestiging van de McDonald’s. Tevens bevindt u zich te midden van gerenommeerde bedrijven zoals onder andere het Europese hoofdkantoor van Hitachi Transport Systems, Spooren bv Food Logistic Services Holland (logistiek van o.a. Autodrop, Fisherman’s Friend en Katja), VDU Uitzendbureau, Van Wanrooij keukens en badkamers en BMW-dealer Bert Story.

INDELING
Entree portaal met meterkast, doorgang naar de ontvangstruimte en receptie.
Op de begane grond zijn 14 kantoor-, spreek- en presentatieruimten. Tevens is er een kantine, magazijn, technische ruimte en rookruimte. Er zijn drie trapopgangen, vijf toiletten en diverse nooduitgangen. Aan de achterzijde is een sectiedeur met daarachter opslagruimte.
Op de verdieping zijn 10 kantoor-, spreek- en opslagruimten en twee toiletten.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimten zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting, systeemwanden en de overige wanden zijn afgewerkt met voorzetwanden. Er zijn diverse pantry’s aanwezig en de toiletten zijn voorzien van tegelwerk, sanitair, spiegel en toiletrolhouder.

De ruimten zijn voorzien van een centrale verwarming. Verwarming kantoorruimten door middel van radiatoren. In de kantoren is een aircosysteem en luchtverversing door middel van mechanische afzuiging. Er zijn wandgootsystemen waarin tevens data- en telefoonbekabeling kan worden verwerkt, er is noodverlichting en er zijn voldoende blusvoorzieningen conform de voorschriften.

Bedrijventerrein Slimwei beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven kunnen tegen standaard tarieven aangesloten worden.

Het buitenterrein is voorzien van straatwerk, groenvoorziening en er is voldoende buitenverlichting.

VLOERBELASTING
Kantoorruimten en verdiepingsvloeren 500 kg/m²
Oorspronkelijke bedrijfsruimten 2.000 kg/m²

PARKEREN
42 parkeetplaatsen op eigen terrein.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Elko Hoorn op 0418 – 66 66 66 of stuurt u een e-mail naar info@waerdestate.nl.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie of het publiceren van gegevens hieruit is zonder onze schriftelijke toestemming verboden.

Op alle opdrachten zijn de Algemene voorwaarden van Waerde State van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden is op ons kantoor verkrijgbaar, kan op uw verzoek worden toegezonden of is op de site www.waerdestate.nl te downloaden.

Van dit object is geen NEN2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde metrages zijn slechts indicatief en vormen geen aanleiding tot verrekening.

 

Overdracht
Status Beschikbaar
Koopprijs VERKOCHT
Huurprijs
Aanvaarding In overleg
BTW van toepassing Nee
Bouwvorm
Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1998
Indeling
Soort Object Kantoorruimte
Totale vloeroppervlakte 1566 m²
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt 42 parkeerplaats(en)
Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en)
Diversen
In units vanaf 1566 m²
Aantal lagen 2
Woonruimte Geen woonruimte aanwezig

Omschrijving
Deze fraaie kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein Slimwei in het bedrijvencomplex Slimwei 4, een beleggingsobject dat oorspronkelijk bestaat uit twee kantoorruimten en twee bedrijfsruimten. Één van de huurders heeft alle ruimten in gebruik genomen en deze getransformeerd naar kantoorruimten. Eventueel is het mogelijk weer op te splitsen. Het perceel bedraagt 2.760 m2.


Kenmerken.

Soort ObjectKantoorruimte

Oppervlakte 331 m²
In units vanaf 105 m²
Aantal lagen 1
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Oppervlakte 1566 m²
In units vanaf 1566 m²
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling Airco, mechanische ventilatie
Verzamelgebouw Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken