Logo Waerde State V2020

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

}

Ma - Vr 9.00 - 17.00

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Maaskade 7
5347 KD, Oss
Koopsom € 987.500,- k.k.

Maaskade 7, Oss (Elzenburg)

Woning met ‘bedrijfswoning’ bestemming en een bedrijfshal met bedrijfsbestemming tot categorie 3.

Aangeboden wordt dit ruime perceel (1537 m²) met riant vrijstaand woonhuis, ruime bedrijfshal (± 433 m2) én prachtige tuin– op een toplocatie aan de rand van een bedrijfsterrein en op loopafstand van het centrum. De bedrijfshal heeft bovendien een ruime eigen oprit naar de straat en achter in de tuin vindt u een overdekte jacuzzi! Het geheel is netjes afgewerkt, goed onderhouden en dus direct te betrekken. Wanneer komt u een kijkje nemen?

Maaskade 7, Oss (Elzenburg)

Aangeboden wordt dit ruime perceel (1537 m²) met riant vrijstaand woonhuis, ruime bedrijfshal (± 433 m2) én prachtige tuin– op een toplocatie aan de rand van een bedrijfsterrein en op loopafstand van het centrum. De woning beschikt onder andere over vier slaapkamers (waaronder een grote zolderkamer), een royale woonkamer met dito moderne keuken, een strakke badkamer, garage en oprit met carport. De bedrijfshal heeft bovendien een ruime eigen oprit naar de straat en achter in de tuin vindt u een overdekte jacuzzi! Het geheel is netjes afgewerkt, goed onderhouden en dus direct te betrekken. Wanneer komt u een kijkje nemen?

Het huis en de bedrijfshal liggen op een kwartier loopafstand van het centrum, aan de rand van het bedrijfsterrein Elzenburg. Dit terrein grenst aan de haven van de stad, die een directe verbinding heeft naar de Maas. U heeft bovendien alle voorzieningen binnen handbereik. Op steenworp afstand van de voordeur bevindt zich het grote De Horzak park, met een speeltuin en voetbalveld. Op loopafstand vindt u onder andere verschillende scholen, kinderopvanglocaties, bushaltes, een supermarkt, voetbalclub en groot sportpark met hockey-, honkbal-, voetbal- en tennisverenigignen. Het centrale treinstation van Oss ligt op zeven minuten fietsafstand en de omliggende uitvalswegen zijn uitstekend bereikbaar, waardoor u al binnen acht minuten de A50 of A59 oprijdt.

Indeling van de woning
Begane grond:
U stapt het huis binnen in een nette entree met de meterkast, trapopgang, een garderobe en toiletruimte met fonteintje. De royale woonkamer met halfopen keuken is stijlvol afgewerkt en daarbij onder andere voorzien van sierlijsten aan het plafond (in de living), spotverlichting (in de keuken), airconditioning (in beide ruimtes) en een lichte plavuizenvloer die doorloopt vanuit de entree. De grote raamoppervlakken aan drie zijden van het huis zorgen bovendien overal voor heel veel natuurlijke lichtinval én heerlijk uitzicht over uw tuin. In het zitgedeelte aan de voorzijde vindt u een gezellige houtkachel. De halfopen keuken bevindt zich helemaal aan de andere kant van de woning en geeft toegang tot het terras in de achtertuin. De ruime moderne keuken is uitgerust met een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combimagnetron en een 6-pits gasfornuis met afzuigkap. In de muur tegenover het keukenblok is tevens een Amerikaanse koelkast met ijsdispenser ingebouwd. Vlak voor de keuken vindt u deuren naar de garage en naar een tweede entree met meterkast en bruine plavuizenvloer, die ook toegang geeft tot de garage. Achter in de garage bevinden zich de cv-ketel, een technische ruimte met meerdere installaties en een deur naar de wasruimte. De wasruimte is voorzien van een wastafel en witgoedaansluitingen.

1e verdieping:
De overloop met trapopgang is voorzien van een donkere tapijtvloer en geeft toegang tot alle kamers en een grote kleedkamer aan de achterkant van het huis. Deze kleedkamer beschikt over een lichte tapijtvloer en twee kastenwanden met schuifdeuren en spotverlichting. Alle drie de slaapkamers zijn lekker ruim en uitgerust met twee flinke ramen en airconditioning. De slaapkamer aan de achterzijde is tevens voorzien van donkere laminaatvloer; die rechts voorin van een laminaatvloer in lichte tint en de laatste kamer van een lichte tapijtvloer en dubbele inbouwkast. Zowel de overloop als de slaapkamers bevinden zich onder een sfeervol balkenplafond. De badkamer is tussen de slaapkamers in gesitueerd, volledig betegeld en fraai afgewerkt. De moderne badkamer is tevens uitgerust met mechanische ventilatie, spotverlichting, een zwevend toilet, dubbele designwastafel in meubel met verlichte spiegels, een ligbad met handdouche en een ruime douchecabine met hand- en regendouche.

2e verdieping:
De trap komt uit op een gezellige zolderkamer (48 m2.) die de tweede etage geheel in beslag neemt. De kamer is aan weerszijden uitgebreid met een dakkapel en voorzien van een lichte tapijtvloer. De ruimte biedt de mogelijkheid voor meerdere extra slaapkamers.

Buiten:
U en uw gasten worden verwelkomd door een uitnodigende voortuin, bestaande uit een gazon omgeven door fraaie struiken en indrukwekkende bomen. Een baksteenmuur met metalen hekwerk scheidt de voortuin van de zijtuin. De ruime oprit links naast de de voortuin eindigt in een carport waar de garage- en voordeuren zich onder bevinden. Deze oprit loopt aan de linkerzijde door in de oprit van de bedrijfshal, tot aan de metalen hekpoort naast de garage. In uw (zij- en) achtertuin is het heerlijk vertoeven! De prachtige tuin bestaat voor het leeuwendeel uit een groot net gazon, omsloten door brede groenborders met een variëteit aan beplanting. Grenzend aan de woonkamer en keuken vindt u een comfortabel tegelterras dat doorloopt in een tegelpaadje naar de jacuzzi, die zich onder een mooie houten overkapping bevindt.

Bedrijfshal:
De bedrijfshal beschikt over een grote, deels afgesloten, eigen oprit die zich uitstrekt vanaf de weg tot aan de garagedeur. Deze deur komt uit in een grote ruimte (ca. 14,75 m diep en ca. 29,40 m breed). De bedrijfshal (± 433 m2) is deels ingevuld door een flinke berging en verschillende kleinere kamers, waaronder een technische ruimte met de meterkast, cv-ketel en toiletruimte.

De bijzonderheden van deze woning
* Riant vrijstaand woonhuis met uitgebreid bedrijfsterrein
* Ruime bedrijfshal (± 433 m2) met eigen oprit en gedeelte afsluitbaar verhard voorterrein.
* Toplocatie aan de rand van een bedrijfsterrein, op loopafstand van het centrum
* Netjes afgewerkt, goed onderhouden
* 4 slaapkamers (waaronder grote zolderkamer)
* Royale woonkamer met dito moderne keuken
* Strakke moderne badkamer
* Gelijkvloerse wasruimte
* Grote zolderkamer
* Ruime inloopkast
* Garage
* Oprit met carport
* Heerlijke tuin met jacuzzi
* Perceeloppervlakte: 1537 m²
* Bouwjaar: 1978

Koopsom: € 987.500,- k.k.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Elko Hoorn op 0418 – 66 66 66 of stuurt u een e-mail naar info@waerdestate.nl.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie of het publiceren van gegevens hieruit is zonder onze schriftelijke toestemming verboden.

Op alle opdrachten zijn de Algemene voorwaarden van Waerde State van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden is op ons kantoor verkrijgbaar, kan op uw verzoek worden toegezonden of is op de site www.waerdestate.nl te downloaden.

Van dit object is geen NEN2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde metrages zijn slechts indicatief en vormen geen aanleiding tot verrekening.

 

Overdracht
Status Beschikbaar
Koopprijs € 987.500,- kosten koper
Aanvaarding In overleg
BTW van toepassing Ja (deels)
Bouwvorm
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Soort Object (Bedrijfs) woning met bedrijfsruimte
Totale vloeroppervlakte Woonoppervlakte ca. 235 m², Bedrijfsruimte ca. 433 m²
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen niet overdekt 5 parkeerplaatsen
Parkeerplaatsen overdekt 1 parkeerplaatsen
Diversen
Locatie Woonomgeving, buurt ‘Elzenburg’
Woonruimte aanwezig
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Afstand tot snelwegafrit binnen 8 minuten (A50 of A59)
Afstand tot N.S. station binnen 7 minuten
Afstand tot winkelvoorz. op loopafstand

Omschrijving

Aangeboden wordt dit ruime perceel (1537 m²) met riant vrijstaand woonhuis, ruime bedrijfshal (± 433 m2) én prachtige tuin– op een toplocatie aan de rand van een bedrijfsterrein en op loopafstand van het centrum. De bedrijfshal heeft bovendien een ruime eigen oprit naar de straat en achter in de tuin vindt u een overdekte jacuzzi! Het geheel is netjes afgewerkt, goed onderhouden en dus direct te betrekken. Wanneer komt u een kijkje nemen?

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte met (bedrijfs)woning
Totale vloeroppervlakte ca. 433 m² bedrijfsruimte en ca. 235 m² woonoppervlakte
Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Voorzieningen Raampartijen, overheaddeur, gedeeltelijk afsluitbaar verhard voorterrein
Luchtbehandeling Mechanische ventilatie
Oppervlakte ca. 433 m²