Logo Waerde State V2020

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Steenweg 77

5301 HK Zaltbommel

}

Ma - Vr 9.00 - 17.00

Neem contact met ons op:

info@waerdestate.nl
0418 66 66 66

Duidelijkheid tussen huurder en verhuurder met de checklist van Waerde State

Bij Waerde State helpen we u als verhuurder graag om de zaken goed en helder geregeld te hebben met uw huurders. Daarom is de ‘checklist (ver)huurders’ in het leven geroepen die direct duidelijkheid verschaft op momenten waarbij het erop aankomt. 

Brand, inbraak en technische installaties

Een misverstand is al snel ontstaan bij calamiteiten zoals brand, ongelukken en inbraak. Juist op die momenten is het belangrijk om over en weer zeker te weten dat er voldaan is aan de door overheden en verzekeringen gestelde eisen.
Door de checklist stap voor stap te doorlopen, wordt er niets vergeten en krijg je als huurder èn verhuurder een uitstekend beeld van de staat en veiligheid van je pand en/of ruimte, De checklist is opgedeeld in 4 hoofdgroepen:

  • Brand preventieve middelen
  • Inbraak preventieve middelen
  • Technische (elektrische) installaties
  • Overig /  algemeen

Jaarlijkse check

Ons advies is dat de verhuurder elk jaar aan huurder de checklist mailt en deze ingevuld retour ontvangt. Huurder geeft hierop de producten aan die aanwezig zijn, wie de eigenaar hiervan is, of het geïnspecteerd, gekeurd- of onderhouden wordt en door wie. Dat voorkomt onduidelijkheden en zorgt voor een vlottere afwikkeling bij eventuele calamiteiten.

De handige checklist is op te vragen via deze site door het contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u deze ook telefonisch aanvragen via 0418 – 66 66 66.